HGS ücreti neye göre hesaplanır?

HGS ücreti neye göre hesaplanır?, HGS ücreti neye göre belirlenir?, HGS 15 gün nasıl hesaplanır?, HGS ücreti ne kadardır?, HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?, HGS cama yapıştırmaya gerek var mı?


HGS ücreti neye göre hesaplanır?

HGS ücreti neye göre belirlenir?, Otoyolumuzda ücretler kullanılan mesafeye göre hesaplanmaktadır. Nakit ödeme yapacakların otoyol girişinde bilet almasını ve HGS kullanıcılarının etiketlerinde problem olması durumunda bu kişilerin de biletle geçişini sağlamak amacıyla girişlerimizde bariyerler mevcuttur.

HGS ücreti neye göre belirlenir?

HGS ücreti neye göre belirlenir?, Otoyolumuzda ücretler kullanılan mesafeye göre hesaplanmaktadır. Nakit ödeme yapacakların otoyol girişinde bilet almasını ve HGS kullanıcılarının etiketlerinde problem olması durumunda bu kişilerin de biletle geçişini sağlamak amacıyla girişlerimizde bariyerler mevcuttur.

HGS 15 gün nasıl hesaplanır?

HGS 15 gün nasıl hesaplanır?, Ücret hesaplamasında ana etken araç sınıfı iken geçiş yapılan yol ve mesafe ise geçiş ücretini belirler. HGS içerisinde yeterli bakiye bulunmadığı durumlarda 15 gün içinde yükleme yapma şartı ile geçiş yapılabilir. 15 gün sonunda yükleme yapılmaması durumunda ödenmeyen geçiş ücreti için ceza tebliğ edilir.

HGS ücreti ne kadardır?

HGS ücreti ne kadardır?, Ancak geçiş ihlali yapılan tarihten itibaren 15 gün içerisinde HGS hesabına bakiye yüklerseniz ücret otomatik olarak kesilir. 15 günü geçirirseniz ceza olarak ihlalli geçiş yaptığınız köprü ve otoyol ücretlerinin 4 katını ödemeniz gerekir.

HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?, Tek yön olarak hesaplanan geçiş ücretleri 1. sınıf araçlar için 112 TL, 2. sınıf araçlar için 168 TL ve 6. sınıf araçlar için 43,70 TL olarak değişiyor. Gece tarifesi için ise bu ücretler 1. sınıf araçlarda 56 TL, 2. sınıf araçlarda 84 TL ve 6. sınıf araçlarda 21,85 TL oluyor.

HGS cama yapıştırmaya gerek var mı?

HGS cama yapıştırmaya gerek var mı?, Hangi Banka HGS'yi Ücretsiz Veriyor? Garanti ve İş Bankası müşterileri ücretsiz HGS hizmetinden yararlanabiliyor. Ücretsiz HGS etiketi için Garanti Bankası'nda hesabınız olması yeterli.

Ilk defa HGS almak ne kadar?

Ilk defa HGS almak ne kadar?, HGS etiketinizi, aracınızın ön camına monte etmeniz gerekmektedir. Gişelerden geçişlerde sorun yaşamamanız için HGS etiketinizi aşağıda belirtildiği şekilde, aracınızın ön camına yapıştırmanız önemlidir. Araç marka ve modeline göre daha fazla bilgiyi http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

HGS 1 ay gecikirse ne olur?

HGS 1 ay gecikirse ne olur?, HGS ürünü Etiket ve Kart tipi olarak sunulmaktadır. HGS etiketini 135 TL, HGS kartını 275 TL karşılığında alabilirsiniz.

HGS olmadan otobana girilir mi?

HGS olmadan otobana girilir mi?, İhlalli Geçiş yapılması halinde, geçiş tarihini izleyen ilk 15 gün içerisinde yapılan ödemeler için para cezası uygulanmayacaktır ancak 15 gün içinde ödeme yapılmaması halinde geçiş ücretine 1 kat ceza eklenecektir.

HGS bakiyesi en az ne kadar olmalı?

HGS bakiyesi en az ne kadar olmalı?, Trafikteki ücretli otoyol geçişleri için araçlardan ücret alınmaktadır. HGS aboneliğiniz olmadan geçiş yaptıysanız, 2 hafta içerisinde HGS hesabı açmalısınız.

HGS yi nereden almak mantıklı?

HGS yi nereden almak mantıklı?, Mevcut HGS kullanıcısıyım. Minimum otomatik yükleme alt limitim ne kadar oldu? Minimum otomatik yükleme alt limiti 100 TL'dir.

HGS işlem ücreti ne kadar?

HGS işlem ücreti ne kadar?, HGS, etiket şeklindedir ve aracınızın ön camına kolayca yerleştirebilirsiniz. HGS almak için en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekir. HGS aldıktan sonra ise PTT ya da anlaşmalı bankalar üzerinden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

Şubeye gitmeden HGS nasıl alınır?

Şubeye gitmeden HGS nasıl alınır?, PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 80,00 TL, kart tipi etiket bedeli ise 120,00 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.