HGS ne kadar para var?

HGS ne kadar para var?, Plakadan HGS sorgulama nasıl yapılır?, E devletten HGS ödenir mi?, HGS de en az kaç lira olmalı?, Plakaya yazılan HGS borcu nasıl ödenir?, HGS de ne kadar bakiyem var?


HGS ne kadar para var?

Plakadan HGS sorgulama nasıl yapılır?, HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 0 850 460 60 60 ya da 444 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

Plakadan HGS sorgulama nasıl yapılır?

Plakadan HGS sorgulama nasıl yapılır?, HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 0 850 460 60 60 ya da 444 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

E devletten HGS ödenir mi?

E devletten HGS ödenir mi?, hgsmusteri.ptt.gov.tr adresine giriş yapılır. “Müşteri Hizmetleri” sekmesini tıklanır. Araç plakası, TC kimlik numarası, vergi numarası, pasaport numarası ya da HGS ürün numarası bilgilerinden birini girerek HGS bakiye bilgisine ulaşılır.

HGS de en az kaç lira olmalı?

HGS de en az kaç lira olmalı?, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının e-Devlet'te hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar artık HGS ve OGS borç ve bilgilerini görebilecek.

Plakaya yazılan HGS borcu nasıl ödenir?

Plakaya yazılan HGS borcu nasıl ödenir?, Merak etmeyin, borç ödemek de sorgulama yapmak kadar kolay. HGS kaçak geçiş borcunu geçiş ihlali sorgulaması yaptığınız PTT, Karayolları Genel Müdürlüğü sistemi ile ödeyebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankaların ATM'lerinden, mobil uygulamalarından ve internet bankacılığından da kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.

HGS de ne kadar bakiyem var?

HGS de ne kadar bakiyem var?, HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 0 850 460 60 60 ya da 444 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.

Araç üzerinde HGS var mı?

Araç üzerinde HGS var mı?, HGS sorgulama yapmak için üç farklı alternatif bulunur: PTT ve banka şubeleriyle sorgulama: PTT ya da yetkili banka şubelerine başvurarak bakiye sorgulaması yapılabilir. Telefonla sorgulama: 0850 460 60 60 ya da 444 1 788 numaralı çağrı merkezi telefonları aranarak HGS sorgulaması yapılabilir.

HGS Yok borcu nasıl öderim?

HGS Yok borcu nasıl öderim?, HGS Borcu Nasıl Ödenir? HGS sisteminden kaçak geçiş yapmışsanız, iki hafta içerisinde eğer yoksa HGS aboneliği açmalısınız. Ardından çeşitli banka kanalları veya PTT üzerinden borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Araç satılınca HGS ne olur?

Araç satılınca HGS ne olur?, Araç Satarken HGS Ne Olacak? Aracın satışı sırasında HGS'yi devretmek mümkün değildir. HGS'nin iptal edilmesi gerekir. Aksi durumda aracın yeni sahibinin HGS etiketiyle kaçak geçiş yapması vb. sorunlar yaşandığında HGS sizin üzerinizde kayıtlı olacağından ceza işlemlerine de siz maruz kalırsınız.

HGS para yükleyince otomatik çeker mi?

HGS para yükleyince otomatik çeker mi?, HGS etiketime ne şekilde yükleme yapabilirim? Ziraat Bankası Kredi Kartınıza, Kredili Mevduat Hesabınıza ya da Vadesiz Mevduat Hesabınıza vereceğiniz otomatik ödeme talimatı ile belirli bir limitin altına düştüğünde HGS etiket bakiyenize otomatik olarak yükleme gerçekleştirilecektir.

Şubeye gitmeden HGS nasıl alınır?

Şubeye gitmeden HGS nasıl alınır?, HGS etiketinizi almak için Yapı Kredi İnternet Şube ya da Yapı Kredi Mobil'den başvurunuzu hemen yaparak HGS etiketine sahip olabilirsiniz. Ayrıca size en yakın Yapı Kredi şubesine ruhsat ve kimliğinizle uğrayarak anında HGS etiketinizi alabilir ve aracınıza yapıştırabilirsiniz.

HGS etiketi yapıştırmaya gerek var mı?

HGS etiketi yapıştırmaya gerek var mı?, HGS ETİKETİ BİLGİLENDİRME KILAVUZU

HGS etiketinizi, aracınızın ön camına monte etmeniz gerekmektedir. Gişelerden geçişlerde sorun yaşamamanız için HGS etiketinizi aşağıda belirtildiği şekilde, aracınızın ön camına yapıştırmanız önemlidir.


HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?, Hangi Banka HGS'yi Ücretsiz Veriyor? Garanti ve İş Bankası müşterileri ücretsiz HGS hizmetinden yararlanabiliyor. Ücretsiz HGS etiketi için Garanti Bankası'nda hesabınız olması yeterli.